Vrijopnaam energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over energieleverancier Vrijopnaam? Aan de hand van de zoekmachine check je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet vlug het goedkoopste Vrijopnaam pakket dat voldoet aan jouw wensen. Het oversluiten gaat handig en zonder problemen. Jullie spotten alle unieke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij Vrijopnaam kan aanschaffen.

Complete vergelijking

Alle gangbare providers vergelijken. Van DELTA tot aan HVC.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Vrijopnaam energiepakket afsluiten

Mag je overstappen naar het goedkoopste energiepakket van Vrijopnaam? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Voer je adres, energiegebruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “Vrijopnaam”. Jij ziet nu gauw het goedkoopste contract dat rijmt met jouw ideaalplaatje. Advies: de energierekening bestaat niet enkel uit een tarief voor verbruikt stroom + gas. Denk ook aan vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstbonus. Voor sommige energiepakketten kan dit oplopen tot €185 korting (check ook UnitedConsumers of Pure Energie).

Stroom & gas van Vrijopnaam vergelijken (tarieven juni 2024)

Vrijopnaam is een populaire leverancier van elektriciteit en gas. Deze energiemaatschappij verkoopt contracten voor elk type huishouden. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep betaal je dan het minst voor energie! Direct aanmelden bij Vrijopnaam? Start met vergelijken, en stap binnen no-time over naar een goedkoop stroom- en gas pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder helpt je daarbij.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Vrijopnaam

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: afsluiten en leveren. Loopt er al een Vrijopnaam energiecontract, en ga je verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan je leverancier. De aanbieder verwerkt het overzetten van het huidige contract. Loopt er nog een contract bij een andere aanbieder, maar wil je wel overstappen naar Vrijopnaam? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom aanbiederkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Vandaag Vrijopnaam opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met opzegtermijnen en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Castricum, Hoorn en Roosendaal).

Vergelijk en stap over naar het goedkoopste energiecontract van Vrijopnaam

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Vrijopnaam met welkomstbonus

Natuurlijk ben jij benieuwd naar de sterkste Vrijopnaam aanbieding van juni 2024. Of je nu kiest voor een kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is altijd korting te verdienen. Deze korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €165 tot €245 (hangt af van de contracttermijn). De welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende welkomstkorting Vrijopnaam in juni 2024 is zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Gebruik onze vergelijker, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote Vrijopnaam energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). De huidige contractanten krijgen soms korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-vrijopnaam

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Vrijopnaam en betaal minder voor gas en licht!