UnitedConsumers energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier UnitedConsumers? Op onze tool bekijk jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt à la minute het goedkoopste UnitedConsumers pakket dat aansluit op je verbruikt. Overstappen van energie gaat makkelijk en prettig. Je vindt hier veel aantrekkelijke acties die je niet op de reguliere manier bij UnitedConsumers kan scoren.

Alle aanbieders

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Essent tot MAIN Energie.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

UnitedConsumers energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste energiepakket van UnitedConsumers? Dat doe je eenvoudig als je onze vergelijker gebruikt. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en extra filters in. Selecteer aan de linkerkant “UnitedConsumers”. Zo zoek je snel het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw wensen. Advies: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Check ook aspecten als verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, opslag duurzame energie. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Bij enkele energiecontracten profiteer je al gauw van €170 voordeel (lees ook verder over Qurrent of Oxxio).

Gas + stroom van UnitedConsumers vergelijken (tarieven juni 2024)

UnitedConsumers is een grote leverancier van zowel gas als elektriciteit. Deze energieaanbieder verkoopt allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur is dat het voordeligst! Vandaag nog aanmelden bij UnitedConsumers? Start met vergelijken, en stap rap over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De tabel hieronder kan je helpen.

Soort huis Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.900 m³

Overstappen naar UnitedConsumers

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? In dit geval is het niet moeilijk: afsluiten en leveren. Is er reeds sprake van een UnitedConsumers energiecontract, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan jullie huidige aanbieder. Het team regelt de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere leverancier, en wil je overstappen naar UnitedConsumers? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. De aanstaande aanbieder van stroom en gas kan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Vandaag UnitedConsumers opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of verstuur de opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Borne, Hilversum en Rijswijk).

Check het goedkoopste energiecontract van UnitedConsumers

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding UnitedConsumers met welkomstbonus

Logischerwijs sluit jij je abonnement over naar de meest royale UnitedConsumers aanbieding van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, de korting is er altijd wel. Deze korting op energie wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €140 tot +/- €235 (voor lange contract krijg je meer). De geldende welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Jouw welkomstbonus UnitedConsumers in juni 2024 is weer interessant. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de UnitedConsumers energiepakketten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: de bonus geldt voor nieuwe klanten. De huidige contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-unitedconsumers

Populaire Gas & licht contracten van dit moment

  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
  • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van UnitedConsumers en bezuinig op gas en elektra!