Oxxio energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Oxxio? Via onze tool doorzoek je de huidige welkomstkortingen van april 2024 voor alle pakketten en contracten. A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt moeiteloos het goedkoopste Oxxio pakket dat voldoet aan jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en is zo gepiept. Jij checkt alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van Oxxio kan activeren.

Alle aanbieders

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Oxxio energiepakket afsluiten

Willen jullie overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van Oxxio? Dat is niet moeilijk met behulp van onze vergelijker. Geef je straatnaam, schatting van energieverbruik en extra filters in. Ga links met je muis naar “Oxxio”. Je zoekt zo gauw het goedkoopste contract dat volledig past bij jouw wensen. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door een tarief voor verbruikt stroom + gas. Overweeg ook zaken als vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstbonus. Bij enkele energiecontracten profiteer je al gauw van €140 voordeel (lees ook verder over Noordelijk Lokaal Duurzaam of Leon Zeewolde).

Stroom & gas van Oxxio vergelijken (tarieven april 2024)

Oxxio is een betrouwbare dienstverlener van stroom en gas. Dit bedrijf levert pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief met een korte looptijd. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep betaal je dan het minst voor energie! Wil jij je ook aanmelden bij Oxxio? Start met vergelijken, en stap ogenblikkelijk over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De onderstaande tabel biedt uitkomst.

Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³
Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 625 m³
2 personen 2.225 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Oxxio

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Voor nieuwe woningen geldt: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Oxxio energiecontract, en ga ergens anders wonen? Dat kun je online of via de telefoon doorgeven aan de klantenservice. De aanbieder verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, en wil je overstappen naar Oxxio? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. De aanstaande gas en stroom leverancierkan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Ga je Oxxio opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Baarn, Heerenveen en Putten).

goedkoopste energiecontract van Oxxio

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Oxxio met welkomstbonus

Vanzelfsprekend sluit jij je abonnement over naar de meest royale Oxxio aanbieding van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €170 t/m €235 (ligt aan het type contract). Jouw welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze welkomstbonus Oxxio in april 2024 is aantrekkelijk. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, vul jouw gegevens in, en vergelijk de bekende Oxxio energiepakketten voor de beste aanbieding. Let op: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Huidige klanten krijgen soms korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-oxxio

Veel bestelde pakketten van deze leverancier

 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Oxxio en betaal minder voor gas en licht!