Leon Zeewolde energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de energieleverancier Leon Zeewolde? Via onze tool check je de meest interessante welkomstkortingen van juli 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt meteen het goedkoopste Leon Zeewolde pakket dat aansluit bij jouw wensen. Het oversluiten gaat makkelijk en snel. Je vindt hier veel aantrekkelijke welkomstacties die jij via de sites van Leon Zeewolde kan scoren.

Alle leveranciers

Alle landelijke providers vergelijken. Van Fenor tot Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Leon Zeewolde energiepakket afsluiten

Wil jij overstappen op het goedkoopste energiepakket van Leon Zeewolde? Dat is niet moeilijk als je onze vergelijker gebruikt. Voer jouw postcode en huisnummer, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Klik links op het merk “Leon Zeewolde”. Zo zoek je direct het beste en scherpste contract dat in lijn is met jullie behoeften. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten van energie. Denk ook aan verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting. Vergeet daarnaast niet de welkomstbonussen. Op diverse contracten krijg je wel tot €160 voordeel (lees ook verder over HVC of Fenor).

Gas en stroom van Leon Zeewolde vergelijken (tarieven juli 2024)

Leon Zeewolde is een populaire dienstverlener van stroom en gas. Deze energieaanbieder heeft allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, variabele en vaste tarieven, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier realiseer je de maximale besparing. Direct aanmelden bij Leon Zeewolde? Begin dan met onze vergelijker, en stap onmiddellijk over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel helpt je daarbij.

Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 625 m³
2 personen 2.150 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Leon Zeewolde

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een Leon Zeewolde energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorgeven aan de klantenservice. De aanbieder zorgt voor de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, en wens je een overstap naar Leon Zeewolde? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Nu Leon Zeewolde opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Uithoorn, Hardinxveld-Giessendam en Ommen).

Vergelijk en stap over naar het goedkoopste energiecontract van Leon Zeewolde

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Leon Zeewolde met welkomstbonus

Vanzelfsprekend stap jij het liefst over naar de voornaamste Leon Zeewolde aanbieding van juli 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze vorm van korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €135 t/m €250 (voor lange contract krijg je meer). De welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Jouw welkomstbonus Leon Zeewolde in juli 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Gebruik onze vergelijker, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Leon Zeewolde energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-leon-zeewolde

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Leon Zeewolde en bespaar op licht en gas!