Energieleveranciers Uithoorn Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Uithoorn vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle speciale acties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Allure Energie of Qwint ontvangt. Overstappen gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare feiten en support voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Uithoorn

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Uithoorn? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en adres. Verder moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren enkele aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €125 t/m €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Enschede.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Uithoorn juni 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop doorzoek je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo handig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is zo geregeld. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze website detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 725 m³
2 bewoners 2.325 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.200 kWh 1.925 m³

Alle leveranciers

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Engie tot aan Leon Zeewolde.

Makkelijk besparen op energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Uithoorn

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van de vergelijker kun je vlug energieprijzen Uithoorn vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en kies eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Dit vind je in site van de leverancier. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vergelijk eenvoudig de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Nieuwland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Uithoorn?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Uithoorn juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Uithoorn? Hieronder lees je een tabel met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall maar ook ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent gerekend met een verbruik van 1800 kWh t/m 3000 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In Nederland mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Uithoorn. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande energieleverancier. In dit schrijven tref je de kosten en condities (denk hierbij aan aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je actuele contract zal worden opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande energieaanbieder geeft dit door aan jouw “oude” aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Uithoorn. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “ervaringen Allure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Uithoorn.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Atag, AWB, Remeha of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Houd rekening met apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Uithoorn

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Uithoorn en bespaar op gas en licht!