Energieleveranciers Nieuwland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nieuwland vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle exclusieve welkomstacties die men standaard niet bij bijv. DELTA en Vrijopnaam kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en rap. Op deze website vind jij handige details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Nieuwland

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Nieuwland? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en locatie. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden sommige maatschappijen een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €165 – €280. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Zandberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nieuwland juli 2024? Geef je adresgegevens plus je totale jaarverbruik in. Daarop vind je een overzicht met de beste energiemaatschappijen. Jij kiest direct de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.700 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.025 kWh 1.900 m³

Alle aanbieders

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan UnitedConsumers.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €425 per jaar.

Direct overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nieuwland

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door middel van energieleverancieractie.nl kan je vlug energieprijzen Nieuwland vergelijken. Geef je woongegevens & energieverbruik in en bekijk binnen no-time het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Bekijk dan het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en signaleer snel de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hansweert afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Nieuwland?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Nieuwland juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Nieuwland? Hieronder lees je een lijstje met standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco + ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2400 kWh t/m 3050 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: check wel de condities van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nieuwland. Zodra je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de gekozen energieleverancier. Hierin vind je alle tarieven en extra regels (zoals opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de toekomstige leverancier. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de overstapdatum, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nieuwland. Ze sturen jou hiervan een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij incasseren jullie een eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “energie-aanbieder Enduris“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energie-aanbieders doen hier aan mee. De leveranciers importeren windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Zederik.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Remeha, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Nieuwland

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Nieuwland en bezuinig op gas en licht!