Enduris energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier Enduris? Aan de hand van onze tool spot jij de meest interessante welkomstkortingen van mei 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft snel het goedkoopste Enduris pakket dat geschikt is voor jullie uitgaven. Overstappen gaat moeiteloos en rap. Jij checkt alle speciale aanbiedingen die je niet via de website van Enduris kan aanschaffen.

Complete vergelijking

Alle populaire organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

A la minute overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Enduris energiepakket afsluiten

Mogen jullie overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van Enduris? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, gas & stroomverbruik en overige wensen in. Klik links op het merk “Enduris”. Je checkt nu onmiddellijk het beste en scherpste contract dat in lijn is met jouw eisen. Advies: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten van energie. Denk ook aan verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers kan dit oplopen tot €100 voordeel (ga verder naar Enexis of Vandebron).

Gas + stroom van Enduris vergelijken (tarieven mei 2024)

Enduris is een populaire verstrekker van gas en stroom. De energieleverancier levert allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Let op: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Online aanmelden bij Enduris? Open onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt uitkomst.

Type huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.200 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Enduris

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Deze situatie is eenvoudig: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een Enduris energiecontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch melden bij jullie huidige aanbieder. De aanbieder zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Enduris? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Vandaag Enduris opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en een boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Delfzijl, Katwijk en Sliedrecht).

Vind het goedkoopste energiecontract van Enduris

  1. Vul jouw postcode + huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Wens je groene of grijze stroom?
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Enduris met welkomstbonus

Natuurlijk stap jij het liefst over naar de beste Enduris aanbieding van mei 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €125 tot +/- €235 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Wij raden dus aan om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De actuele welkomstkorting Enduris in mei 2024 is zeker de moeite waard. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, voer jouw verbruik in, en vergelijk de grote Enduris energiepakketten voor de beste aanbieding. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-enduris

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Enduris en betaal minder voor gas en stroom!