Energieleveranciers Sliedrecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sliedrecht vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel tijdelijke welkomstkortingen die jij via de sites van aanbieders zoals Essent en UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen gaat simpel en vlug. Op deze website lees je toepasbare details en hulp ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Sliedrecht

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Sliedrecht? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar voor een deel de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden flink wat bedrijven een flinke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €135 tot +/- €255. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken De Steeg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sliedrecht juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan vind je een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Jij kiest vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen enkele minuten rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze pagina tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sliedrecht

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze speciale vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Sliedrecht vergelijken. Voer je adres + energieverbruik in en vind rap het goedkoopste pakket. Meer info over een zekere leverancier? Dat is te vinden in site van de leverancier. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en ontdek onmiddellijk de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Maarssen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Sliedrecht?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Sliedrecht juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Sliedrecht? Hier doorzoek jij een ranglijst van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Eneco, NLE, Vattenfall en natuurlijk Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent gerekend met een verbruik van 1700 kWh tot 3900 kWh stroom en 800 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over je energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal wel de voorschriften van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Sliedrecht. Als jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande aanbieder. In dit schrijven lees je de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (onder andere energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jouw vorige gas & licht pakket wordt opgezegd. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” aanbieder. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Sliedrecht. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Bovendien krijg je een eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “welkomstpremie MAIN Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De organisaties bestellen windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Sliedrecht.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag reduceert levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Sliedrecht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Sliedrecht en bespaar op gas en licht!