MAIN Energie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier MAIN Energie? Door de zoekmachine bekijk jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van mei 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt à la minute het goedkoopste MAIN Energie pakket dat aansluit op jullie uitgaven. Overstappen gaat moeiteloos en zonder problemen. Jullie spotten alle unieke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij MAIN Energie kan aanschaffen.

Alle organisaties

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van DELTA tot HVC.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

MAIN Energie energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen op het goedkoopste energiepakket van MAIN Energie? Dat doe je eenvoudig wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, schatting van energieverbruik en additionele wensen in. Ga links met je muis naar “MAIN Energie”. Zo bekijk je snel het betaalbaarste contract dat matcht met jullie behoeften. Goed om te weten: beperkt je niet tot de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €155 korting (klik door naar Innova Energie of Greenchoice).

Stroom en gas van MAIN Energie vergelijken (tarieven mei 2024)

MAIN Energie is een populaire dienstverlener van stroom en gas. Deze organisatie heeft pakketten voor iedere consument. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief met een korte looptijd. Eigenlijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep is dat het goedkoopst! Online aanmelden bij MAIN Energie? Start met vergelijken, en stap à la minute over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.275 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Overstappen naar MAIN Energie

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Ben jij al gebonden aan een MAIN Energie energiecontract, en ga ergens anders wonen? Dan kun je dit eenvoudig kenbaar maken aan je leverancier. Je leverancier verwerkt de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar MAIN Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Snel MAIN Energie opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Check hiervoor wel even de geldende opzegtermijn en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Venray, Hattem en Oosterhout).

goedkoopste energiecontract van MAIN Energie

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding MAIN Energie met welkomstbonus

Uiteraard wil jij overstappen naar de grootste MAIN Energie aanbieding van mei 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een langer contract met vaste prijzen, je kunt altijd korting krijgen. Deze vorm van korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €145 – €270 (ligt aan het type contract). Jouw welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De geldende welkomstkorting MAIN Energie in mei 2024 moet je zeker eens bekijken. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de MAIN Energie energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Huidige klanten krijgen soms korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-main-energie

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten van MAIN Energie en bespaar op licht en gas!