Energieleveranciers Venray Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Venray vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van onder andere De Vastelastenbond en Powerpeers kan scoren. Overstappen van energie gaat moeiteloos en prettig. Op deze website doorzoek jij toepasbare details en handreikingen t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Venray

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Venray? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en adres. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren sommige maatschappijen een royale welkomstpremie voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 tot +/- €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Foxwolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met nogal een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Venray juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend check je een resultatenpagina met de goedkoopste energieleveranciers. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.375 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot aan HVC.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €315 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Venray

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Aan de hand van onze zoekmachine kan je ogenblikkelijk energieprijzen Venray vergelijken. Vul jouw locatie + energieverbruik in en bekijk rap de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek onmiddellijk de “groenste” of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Noordwijkerhout afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Venray?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Venray juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Venray? Hier vind jij een aantal van veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Greenchoice, NLE en ook Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2050 kWh – 3050 kWh stroom plus 1200 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal zeker even de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Venray. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende energieaanbieder. Hierin lees jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Het actuele gas en stroom pakket zal worden opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? In dat geval moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Doorgaans moet dit vlak voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstap. Jouw aanstaande energieaanbieder speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Venray. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Voorts krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “review Essent“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Denk aan een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Venray.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag kunt minderen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Venray

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Venray en betaal minder voor gas en licht!