Energieleveranciers Noordwijkerhout Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordwijkerhout vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Check alle exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Fenor en Oxxio kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Hieronder doorzoek jij handige aanwijzingen en support voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Noordwijkerhout

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Noordwijkerhout? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gas consumptie en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, verbruikskosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien hanteren flink wat organisaties een royale welkomstkorting voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €170 t/m €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Zuidveen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordwijkerhout mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Hierna check je een overzicht met relevante energiecontracten. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Problemen bij het schatten van je gas & licht gebruik? Op deze website vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.500 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Energieflex tot Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €505 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Noordwijkerhout

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar energiecontract? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van de vergelijker kan men snel energieprijzen Noordwijkerhout vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en selecteer vlug de goedkoopste maatschappij. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check eenvoudig de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Heesselt afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Noordwijkerhout?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Noordwijkerhout mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Noordwijkerhout? Op energieleverancieractie.nl lees je een lijstje met standaard pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Essent, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent met een verbruik van 2150 kWh tot 3250 kWh stroom en 1350 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag bepaal je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Noordwijkerhout. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe leverancier. In dit schrijven tref jij de prijzen en voorwaarden (zoals leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Dat vorige contract wordt stopgezet. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande leverancier. Meestal gebeurt dit een paar dagen voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” energieleverancier speelt de standen door aan jouw oude leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Het hele stappenplan afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Noordwijkerhout. Het is nog even wachten op een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “maandelijkse kosten DELTA“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Denk aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een kleine vergoeding in de gemeente Noordwijkerhout.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties kom je windmolens tegen. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Noordwijkerhout

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Noordwijkerhout en betaal minder voor gas en licht!