DELTA energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier DELTA? Middels de adviestool doorzoek je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van mei 2024. A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig het goedkoopste DELTA pakket dat aansluit bij jullie eisen. Overstappen van energie gaat simpel en prettig. Je vindt hier veel aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij DELTA kan bestellen.

Alle leveranciers

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Essent tot en met UnitedConsumers.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

DELTA energiepakket afsluiten

Mag je overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van DELTA? Dat is eenvoudig gedaan aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Ga links met je muis naar “DELTA”. Jij ziet nu snel het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jouw wensen. Goed om te weten: kijk verder dan alleen het energietarief. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkorting. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €195 voordeel (bezoek ook Clean Energy of Allure Energie).

Gas + stroom van DELTA vergelijken (tarieven mei 2024)

DELTA is een betrouwbare aanbieder van elektriciteit en gas. Deze energieaanbieder verkoopt pakketten voor iedere consument. Vanzelfsprekend het modelcontract, een vast of variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Concreet ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Vandaag nog aanmelden bij DELTA? Open onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De onderstaande tabel biedt hulp.

Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.450 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Overstappen naar DELTA

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Loopt er al een DELTA energiecontract, en ga je verhuizen? Dit kan je (online) doorzetten naar jullie huidige aanbieder. Je leverancier verzorgt de wijziging. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, maar wil je wel overstappen naar DELTA? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Je nieuw gekozen aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Vandaag DELTA opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zutphen, Elburg en Maastricht).

Check het goedkoopste energiecontract van DELTA

 1. Geef jouw postcode door
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding DELTA met welkomstbonus

Logischerwijs wil jij overstappen naar de beste DELTA aanbieding van mei 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €90 – €200 (voor lange contract krijg je meer). De geldende welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Jouw welkomstkorting DELTA in mei 2024 is aantrekkelijk. Ga direct aan de slag. Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de bekende DELTA energiepakketten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-delta

Populaire pakketten van deze leverancier

 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van DELTA en bezuinig op gas en elektra!