Clean Energy energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over energieleverancier Clean Energy? Via de vergelijker check je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet vlug het goedkoopste Clean Energy pakket dat voldoet aan jullie uitgaven. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en zonder problemen. Jij checkt alle exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van Clean Energy kan aanschaffen.

Complete vergelijking

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot Vrijopnaam.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €225 per jaar.

Makkelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Clean Energy energiepakket afsluiten

Willen jullie overstappen op het goedkoopste energiepakket van Clean Energy? Dat gaat zonder moeite aan de hand van de vergelijker op deze site. Geef je straatnaam, schatting van energieverbruik en extra filters in. Klik links op het merk “Clean Energy”. Je zoekt zo gelijk het beste en scherpste contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Goed om te weten: kijk verder dan alleen een tarief voor verbruikt stroom + gas. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten kan dit oplopen tot €185 korting (klik door naar Anode Energie of Cogas).

Gas en stroom van Clean Energy vergelijken (tarieven juni 2024)

Clean Energy is een grote verstrekker van gas en stroom. Deze energiemaatschappij heeft contracten voor elk type huishouden. Dan hebben we het over een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Belangrijk: stap over naar het vaste tarief met een korte looptijd. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Uiteindelijk realiseer je de maximale besparing. Direct aanmelden bij Clean Energy? Vul de vergelijker in, en stap moeiteloos over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt kan je helpen.

Soort woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.450 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.200 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Clean Energy

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een Clean Energy energiecontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan de klantenservice. Het team zorgt voor de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Clean Energy? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Nu Clean Energy opzeggen? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Vergeet niet de geldende opzegtermijn en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Zoeterwoude, Ede en Losser).

goedkoopste energiecontract van Clean Energy

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Clean Energy met welkomstbonus

Uiteraard wil jij profiteren van de sterkste Clean Energy aanbieding van juni 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €95 tot €245 (hangt af van de contracttermijn). De actuele welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Wij raden dus aan om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De actuele welkomstbonus Clean Energy in juni 2024 is weer interessant. Het is tijd voor actie! Start met vergelijken, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de bekende Clean Energy energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Eigenaren van bestaande contracten kunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-clean-energy

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Clean Energy en betaal minder voor gas en licht!