Anode Energie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier Anode Energie? Door de vergelijker spot jij alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van april 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je bekijkt vlug het goedkoopste Anode Energie pakket dat aansluit op je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en rap. Je doorzoek hier aantrekkelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij Anode Energie kan activeren.

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Anode Energie energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van Anode Energie? Dat is niet moeilijk wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Geef je straatnaam, energiegebruik en overige wensen in. Ga links met je muis naar “Anode Energie”. Zo bekijk je gauw het goedkoopste contract dat in lijn is met jouw eisen. Advies: kijk verder dan alleen de prijzen van energie. Let ook goed op verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Voor sommige energiepakketten profiteer je al gauw van €175 korting (bekijk ook Coteq Netbeheer of Endinet Groep).

Gas en stroom van Anode Energie vergelijken (tarieven april 2024)

Anode Energie is een populaire dienstverlener van zowel gas als elektriciteit. Deze organisatie heeft allerlei soorten contracten. Natuurlijk het modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Uiteindelijk is dat het voordeligst! Vandaag nog aanmelden bij Anode Energie? Vul de vergelijker in, en stap eenvoudig over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht hieronder biedt ondersteuning.

Type huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.025 m³

Overstappen naar Anode Energie

Hebben jullie recent een nieuwe woning aangekocht? Daar hoef je weinig voor te doen: aanvraag plaatsen en starten. Heb je al een Anode Energie energiecontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorzetten naar de klantenservice. Je leverancier verzorgt de wijziging in het adressenbestand. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, maar wil je wel overstappen naar Anode Energie? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Vandaag Anode Energie opzeggen? Bel met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met opzegtermijnen en eventuele boetes bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Zevenaar, Dordrecht en Lelystad).

Vind het goedkoopste energiecontract van Anode Energie

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Anode Energie met welkomstbonus

Vanzelfsprekend sluit jij je abonnement over naar de meest royale Anode Energie aanbieding van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is altijd korting te verdienen. Deze korting op energie vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €125 tot +/- €240 (hangt af van de contracttermijn). De geldende welkomstbonus gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De actuele welkomstkorting Anode Energie in april 2024 is aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, voer jouw verbruik in, en vergelijk de grote Anode Energie energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-anode-energie

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten van Anode Energie en betaal minder voor gas en licht!