Endinet Groep energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Endinet Groep? Aan de hand van onze specialisten spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt eenvoudig het goedkoopste Endinet Groep pakket dat aansluit bij jullie eisen. Overstappen van energie gaat moeiteloos en rap. Je vindt hier veel tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van Endinet Groep kan aanschaffen.

Alle leveranciers

Alle populaire providers vergelijken. Van Fenor tot aan Leon Zeewolde.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Endinet Groep energiepakket afsluiten

Willen jullie overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van Endinet Groep? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Voer je adres, energiegebruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Endinet Groep”. Jij ziet nu ogenblikkelijk het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jouw eisen. Let op: beperkt je niet tot het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, leveringkosten, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de welkomstkortingen. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €235 voordeel (lees ook verder over Enduris of Liander).

Stroom & gas van Endinet Groep vergelijken (tarieven juli 2024)

Endinet Groep is een populaire aanbieder van elektriciteit en gas. Deze organisatie hanteert contracten in alle soorten en maten. Denk aan een modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Belangrijk: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Feitelijk is elke jaar overstappen interessant. Uiteindelijk is dat het voordeligst! Online aanmelden bij Endinet Groep? Open onze vergelijker, en stap meteen over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder biedt uitkomst.

Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 personen 2.200 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Endinet Groep

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Loopt er al een Endinet Groep energiecontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan jullie huidige aanbieder. Je leverancier zorgt voor het overzetten van het huidige contract. Heb je te maken met een contract bij een andere aanbieder, en wens je een overstap naar Endinet Groep? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Snel Endinet Groep opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Den Helder, Krimpen aan den IJssel en Staphorst).

Check het goedkoopste energiecontract van Endinet Groep

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de oversluit procedure in gang.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Endinet Groep met welkomstbonus

Begrijpelijk stap jij het liefst over naar de meest royale Endinet Groep aanbieding van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €115 tot €250 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De actuele welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. Jouw welkomstbonus Endinet Groep in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Ga direct aan de slag. Klik op “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de Endinet Groep energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen wel korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-endinet-groep

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Endinet Groep en betaal minder voor gas en licht!