Liander energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier Liander? Aan de hand van onze experts check je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van mei 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt probleemloos het goedkoopste Liander pakket dat voldoet aan jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Jullie spotten alle tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van Liander kan aanschaffen.

Alle organisaties

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan HVC.

Flink besparen op jouw energie

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €315 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Liander energiepakket afsluiten

Mogen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste energiepakket van Liander? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Liander”. Jij ziet nu accuraat het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij je specificaties. Goed om te weten: beperkt je niet tot de kosten per kWh en m3. Let ook goed op verbruikskosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op sommige pakketten loopt dit op tot wel €115 voordeel (ga verder naar Vandebron of Qurrent).

Gas en stroom van Liander vergelijken (tarieven mei 2024)

Liander is een populaire dienstverlener van zowel gas als elektriciteit. Dit bedrijf levert pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Concreet is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep is dat het goedkoopst! Gaan jullie je aanmelden bij Liander? Begin dan met onze vergelijker, en stap snel over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De tabel hieronder biedt hulp.

Soort huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 2.000 kWh 750 m³
2 bewoners 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.675 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Overstappen naar Liander

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Zit je al vast aan een Liander energiecontract, en ga ergens anders wonen? Dat kun je online of via de telefoon melden bij een medewerker. Het team verzorgt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar Liander? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. De aanstaande stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Vandaag Liander opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd opzegtermijnen en eventuele boetes wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Culemborg, Houten en Veldhoven).

Vind het goedkoopste energiecontract van Liander

  1. Geef jouw postcode door
  2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Liander met welkomstbonus

Begrijpelijk sluit jij je abonnement over naar de voornaamste Liander aanbieding van mei 2024. Of je nu kiest voor een 1-jarige verbintenis, of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze vorm van korting heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €165 tot €255 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De beloofde welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. Deze welkomstbonus Liander in mei 2024 moet jij in overweging nemen. Stap vandaag nog over. Start met vergelijken, voer jouw verbruik in, en vergelijk de grote Liander energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-liander

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Liander en betaal minder voor gas en stroom!