Qurrent energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de energieleverancier Qurrent? Op onze specialisten vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juli 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt moeiteloos het goedkoopste Qurrent pakket dat geschikt is voor jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en probleemloos. Je doorzoek hier speciale kortingsacties die jij via de sites van Qurrent kan bestellen.

Alle organisaties

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan Powerpeers.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €235 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Qurrent energiepakket afsluiten

Mag je overstappen naar het goedkoopste energiepakket van Qurrent? Dat is niet moeilijk aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul jullie adresgegevens, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Activeer het filter “Qurrent”. Je checkt nu direct het goedkoopste contract dat in lijn is met jouw ideaalplaatje. Tip: beperkt je niet tot het energietarief. Let ook goed op verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstbonussen. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €155 korting (klik door naar Powerpeers of Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Stroom & gas van Qurrent vergelijken (tarieven juli 2024)

Qurrent is een betrouwbare verstrekker van zowel gas als elektriciteit. Deze energiemaatschappij levert allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Advies: ga eerst voor een vast tarief met een korte looptijd. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Want op die manier is dat het voordeligst! Wil jij je ook aanmelden bij Qurrent? Start met vergelijken, en stap ogenblikkelijk over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht hieronder kan je helpen.

Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 700 m³
2 personen 2.425 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Qurrent

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe woningen geldt: bestellen en aansluiten. Loopt er al een Qurrent energiecontract, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je (online) kenbaar maken aan de service-afdeling. De klantenservice zorgt voor de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Qurrent? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. De aanstaande gas en stroom leverancierdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Direct Qurrent opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of stuur een opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de geldende opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Blaricum, Hellendoorn en Renswoude).

Vind het goedkoopste energiecontract van Qurrent

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Qurrent met welkomstbonus

Natuurlijk wil jij profiteren van de voornaamste Qurrent aanbieding van juli 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €175 tot €235 (hangt af van de contracttermijn). De geldende welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Deze welkomstbonus Qurrent in juli 2024 is aantrekkelijk. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Qurrent energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenkunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-qurrent

Populaire stroom en gas abonnementen

 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten van Qurrent en bespaar op licht en gas!