Powerpeers energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier Powerpeers? Via de vergelijker bekijk jij de meest interessante welkomstkortingen van juni 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet snel het goedkoopste Powerpeers pakket dat geschikt is voor je behoeften. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en vlug. Jij checkt alle exclusieve kortingsacties die jij niet via de normale weg bij Powerpeers kan bestellen.

Alle aanbieders

Alle erkende providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €335 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Powerpeers energiepakket afsluiten

Mag je overstappen op het goedkoopste energiepakket van Powerpeers? Dat doe je eenvoudig wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, energiegebruik en ander zoekwensen in. Ga links met je muis naar “Powerpeers”. Zo bekijk je gelijk het beste en scherpste contract dat aansluit bij jouw wensen. Advies: kijk niet alleen naar de kosten van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting. Tevens is het verstandig te kijken naar de korting voor nieuwe klanten. Bij sommige leveranciers profiteer je al gauw van €105 korting (bekijk ook Vattenfall of MAIN Energie).

Stroom en gas van Powerpeers vergelijken (tarieven juni 2024)

Powerpeers is een populaire aanbieder van zowel gas als elektriciteit. Deze energieaanbieder verkoopt pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep realiseer je de maximale besparing. Direct aanmelden bij Powerpeers? Vul de vergelijker in, en stap probleemloos over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het overzicht hieronder biedt uitkomst.

Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³
Soort huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.800 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Powerpeers

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvragen en activeren. Is er reeds sprake van een Powerpeers energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon kenbaar maken aan je leverancier. Het team verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere leverancier, en ben je van plan over te stappen naar Powerpeers? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Wil je Powerpeers opzeggen? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de opzegtermijn en de hoogte van de boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Barendrecht, Heerhugowaard en Raalte).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Powerpeers

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Powerpeers met welkomstbonus

Uiteraard wil jij profiteren van de beste Powerpeers aanbieding van juni 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €100 – €210 (voor lange contract krijg je meer). Jouw welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus aan te raden om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. Jouw welkomstbonus Powerpeers in juni 2024 is weer interessant. Waar wacht je nog op? Start met vergelijken, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle bekende Powerpeers energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Eigenaren van bestaande contracten ontvangen wel korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-powerpeers

Meest gekozen abonnementen voor stroom en gas

 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten van Powerpeers en betaal minder voor gas en licht!