Vattenfall energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Vattenfall? Aan de hand van onze experts spot jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juli 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft à la minute het goedkoopste Vattenfall pakket dat geschikt is voor je behoeften. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Je vindt hier veel speciale kortingsacties die jij via de sites van Vattenfall kan afsluiten.

Alle organisaties

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Eneco tot HVC.

Makkelijk besparen op energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €305 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Vattenfall energiepakket afsluiten

Mag je overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Vattenfall? Dat is niet moeilijk middels de vergelijker op onze website. Geef je straatnaam, gas & stroomverbruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Vattenfall”. Jij ziet nu meteen het meest aantrekkelijke contract dat aansluit bij je specificaties. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de prijzen van energie. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten krijg je wel tot €120 voordeel (lees ook verder over NLE of Innova Energie).

Gas + stroom van Vattenfall vergelijken (tarieven juli 2024)

Vattenfall is een betrouwbare dienstverlener van stroom en gas. Deze energiemaatschappij hanteert contracten voor elk type huishouden. Denk aan een modelcontract, variabele en vaste tarieven, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: ga eerst voor een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur is dat het voordeligst! Vandaag nog aanmelden bij Vattenfall? Open onze vergelijker, en stap onmiddellijk over naar een voordelig stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? De tabel hieronder kan je helpen.

Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 1.900 m³

Overstappen naar Vattenfall

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een Vattenfall energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) doorgeven aan de klantenservice. De medewerker draagt zorg voor de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Vattenfall? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Wil je Vattenfall opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of gebruik de opzegbrief hiervoor. Vergeet niet de geldende opzegtermijn en eventuele boetes wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Waddinxveen, Heerde en Purmerend).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Vattenfall

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Vattenfall met welkomstbonus

Logischerwijs wil jij profiteren van de grootste Vattenfall aanbieding van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €155 tot €240 (afhankelijk van je contracttermijn). De actuele welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus verstandig om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstbonus Vattenfall in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Ga direct aan de slag. Open onze tool, vul jouw gegevens in, en vergelijk de Vattenfall energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen vaak wel profiteren van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-nuon

De huidige pakketten voor stroom en gas

 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Vattenfall en bespaar op stroom en gas!