NLE energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over energieleverancier Nederlandse Energie Maatschappij? Middels onze specialisten doorzoek je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt vlug het goedkoopste NLE pakket dat geschikt is voor jouw wensen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Jullie spotten alle unieke welkomstacties die je niet via de website van NLE kan afsluiten.

Alle aanbieders

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Budget Energie tot Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €295 per jaar.

Gelijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

NLE energiepakket afsluiten

Mag je overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van NLE? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Geef je straatnaam, schatting van energieverbruik en additionele wensen in. Klik links op het merk “NLE”. Jij ziet nu gelijk het meest aantrekkelijke contract dat matcht met jouw wensen. Advies: kijk verder dan alleen het energietarief. Denk ook aan verbruikskosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Op sommige pakketten krijg je wel tot €215 korting (klik door naar Leon Zeewolde of Huismerk Energie).

Gas + stroom van NLE vergelijken (tarieven juni 2024)

NLE is een populaire aanbieder van zowel gas als elektriciteit. Dit bedrijf biedt contracten in alle soorten en maten. Onder andere het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Let op: stap over naar het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Onderaan de streep ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je aanmelden bij NLE? Vul jouw gegevens in, en stap probleemloos over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Wat is mijn verbruik? De onderstaande tabel biedt ondersteuning.

Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.275 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Nederlandse Energie Maatschappij

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een NLE energiecontract, en ga ergens anders wonen? Dit kan je digitaal of telefonisch aangeven aan de klantenservice. De medewerker verwerkt het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en wil je overstappen naar NLE? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Snel NLE opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of schrijf zo’n opzegbrief. Check hiervoor wel even opzegtermijnen en eventuele boetes bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Waalre, Heemskerk en Oss).

Vind het goedkoopste energiecontract van NLE

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies optioneel voor duurzame energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding NLE met welkomstbonus

Begrijpelijk sluit jij je abonnement over naar de voornaamste NLE aanbieding van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een langer contract met vaste prijzen, er is altijd korting te verdienen. Deze korting noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €145 tot €195 (afhankelijk van je contracttermijn). De beloofde welkomstbonus zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De welkomstbonus NLE in juni 2024 is zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Start met vergelijken, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende NLE energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenkunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-nle

Populairste abonnement voor gas en stroom van de Nederlandse Energie Maatschappij

  • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten van NLE en bespaar op stroom en gas!