Energieleveranciers Oss Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €305 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oss vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Energiedirect.nl en Powerpeers ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl vergaar je functionele aanwijzingen en adviezen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Oss

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Oss? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: gas- en stroom consumptie en woning. Daarnaast zijn er veel aspecten belangrijker dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: leveringkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook geven enkele aanbieders een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €95 tot €265. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Ane.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over nogal een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oss mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het schatten van jouw verbruik? Hier check je het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire providers vergelijken. Van DELTA tot Powerpeers.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €435 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Oss

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan jij à la minute energieprijzen Oss vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en vind snel het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer binnen no-time de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Hoogblokland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oss?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Oss mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Oss? Op de site vind je een aantal van standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice + Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 3550 kWh stroom en 1000 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: check zeker even de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Oss. Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energiemaatschappij. Aan de hand daarvan tref je de prijzen en kleine lettertjes (denk hierbij aan energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

14 dagen bedenktijd

Als de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie werkende contract wordt opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. In de regel moet dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 14 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande aanbieder communiceert dit weer richting de “vroegere” energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Oss. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verhogen. Tevens incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige aanbieder. Bekijk nu “abonnement bij UnitedConsumers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn zon en wind (energie). Bijna alle energiemaatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Oss.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, AWB, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je het verbruik van energie vermindert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Oss

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Oss en bezuinig op gas en licht!