Energieleveranciers Ane Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ane vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt snel de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle unieke acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als De Vastelastenbond en Vandebron ontvangt. Overstappen van energie gaat simpel en prettig. Hier vind jij nuttige gegevens en tips voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ane

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Ane? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: opslag duurzame energie, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder schenken enkele organisaties een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €130 – €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Klarenbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met best een moeilijke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ane juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Dan doorzoek je een tabel met de meest voordelige energieleveranciers. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is zo gepiept. Hulp nodig bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hier vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.050 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Qurrent.

Altijd de laagste prijs

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €355 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Ane

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze zoekmachine kun jij binnen no-time energieprijzen Ane vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en kies vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en achterhaal snel de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Sleeuwijk afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ane?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Ane juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ane? Op deze website vind jij een aantal van standaard pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie maar uiteraard ook Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1700 kWh t/m 3050 kWh stroom en 1300 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Goed om te weten: doorzoek altijd de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ane. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieleverancier. In deze mail of brief lees je de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk aan verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Het vorige energiepakket zal worden opgezegd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je verhuizen? Jij zult dan normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. In de regel gebeurt dit iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Ane. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarbij incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “Qwint contract“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zon en wind (energie). Veel energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Hardenberg.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Intergas, Vaillant, Nefit, Remeha of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kan verlagen kan dat al flink schelen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ane

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Ane en bespaar op gas en licht!