Qwint energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Qwint? Aan de hand van de zoekmachine vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van mei 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft binnen no-time het goedkoopste Qwint pakket dat past bij je behoeften. Overstappen gaat moeiteloos en vlug. Jullie spotten alle speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij Qwint kan bestellen.

Alle maatschappijen

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van De Vastelastenbond tot aan Qurrent.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €275 per jaar.

Een snelle overstap

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Qwint energiepakket afsluiten

Mag je overstappen en wil jij het goedkoopste energiepakket van Qwint? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Voer je adres, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Klik links op het merk “Qwint”. Zo zoek je gelijk het meest aantrekkelijke contract dat aansluit bij jouw eisen. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten per kWh en m3. Houd ook rekening met verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkortingen. Op sommige pakketten krijg je wel tot €130 korting (check ook Pure Energie of Vattenfall).

Stroom en gas van Qwint vergelijken (tarieven mei 2024)

Qwint is een gangbare dienstverlener van stroom en gas. Deze energiemaatschappij heeft contracten in alle soorten en maten. Natuurlijk het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Let op: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. Feitelijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Uiteindelijk ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog aanmelden bij Qwint? Open onze vergelijker, en stap snel over naar het goedkoopste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het schema hieronder is een handig hulpmiddel.

Soort woning Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Qwint

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Zit je al vast aan een Qwint energiecontract, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan de klantenservice. De aanbieder verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere energieaanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Qwint? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Vandaag Qwint opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of schrijf zo’n opzegbrief. Vergeet niet opzegtermijnen en boeteclausules indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Bloemendaal, Hellevoetsluis en Ridderkerk).

goedkoopste energiecontract van Qwint

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Qwint met welkomstbonus

Natuurlijk ben jij benieuwd naar de grootste Qwint aanbieding van mei 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig (kortlopend) abonnement, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €155 tot +/- €235 (voor lange contract krijg je meer). De actuele welkomstkorting zal uitgekeerd worden middels een correctie op de jaarrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende welkomstkorting Qwint in mei 2024 moet je zeker eens bekijken. Wacht niet langer! Start met vergelijken, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de Qwint energiepakketten voor de beste aanbieding. Let op: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-qwint

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Qwint en bespaar op stroom en gas!