Energieleveranciers Sleeuwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Sleeuwijk vergelijken is gemakkelijk met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Budget Energie of NLE ontvangt. Overstappen gaat simpel en gebruiksvriendelijk. Hier vind jij bruikbare informatie en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Sleeuwijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Sleeuwijk? Het is niet mogelijk één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en woning. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energienota. Controleer maar de jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Verder hanteren veel maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €95 t/m €270. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken De Rips.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk moeilijke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Sleeuwijk juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarna vind je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je selecteert gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Hierna tref jij het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Een snelle overstap

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Sleeuwijk

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze speciale vergelijker kan jij à la minute energieprijzen Sleeuwijk vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en kies rap het goedkoopste contract. Meer details over een bepaald pakket? Klik dan op website van de aanbieder. Stap nu over naar de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan op deze pagina en achterhaal snel de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Maarheeze afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Sleeuwijk?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Sleeuwijk juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Sleeuwijk? Nu check je een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Eneco, Essent, NLE, Vattenfall en ook Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl met een verbruik van 2200 kWh – 3100 kWh stroom plus 1350 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Sleeuwijk. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van de gekozen energiemaatschappij. In dit schrijven vind jij alle tarieven en condities (denk aan opslag duurzame energie, leveringkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Huidige contract beëindigen

Jouw oude energiecontract wordt stopgezet. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf normaal gesproken de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energieaanbieder. Doorgaans wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande leverancier communiceert dit weer richting de eerdere maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgerond, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Sleeuwijk. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Voorts ontvang je de eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “welkomstpremie Innova Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en daarnaast je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Werkendam.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Sleeuwijk

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Sleeuwijk en betaal minder voor gas en licht!