Energieleveranciers Maarheeze Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Maarheeze vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke welkomstacties die men standaard niet bij bijv. Clean Energy of Qwint ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Op de site lees je handige informatie en adviezen voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Maarheeze

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Maarheeze? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien verstrekken sommige leveranciers een royale welkomstpremie voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €90 tot +/- €225. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Wadenoijen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aardig gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Maarheeze april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Hierna doorzoek je een resultatenpagina met beschikbare energiebedrijven. Je vindt zo gemakkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van Essent tot Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Maarheeze

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door gebruik te maken van onze tool kun je eenvoudig energieprijzen Maarheeze vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en selecteer à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde leverancier? Selecteer dan de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Epen afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Maarheeze?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Maarheeze april 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Maarheeze? Hieronder lees je een ranglijst van meest bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall en ook Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 1550 kWh – 4050 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag maak je zelf uit waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: doorzoek altijd de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Maarheeze. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van jullie nieuwe organisatie. Hierin tref jij alle tarieven en regelgeving (onder andere verbruikskosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw actuele energiepakket wordt beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? In dat geval moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor de datum van overstap, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe energieaanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Maarheeze. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien krijg je een overzicht + eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “korting bij Engie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven kopen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Cranendonck.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Vaillant, AWB, Remeha, Nefit of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket werkt met deze vorm van groene stroom. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Wanneer jij de energievraag kan verlagen kan dat al flink schelen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Maarheeze

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Maarheeze en betaal minder voor gas en licht!