Engie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de energieleverancier Engie? Op deze website vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juli 2024. A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt vlug het goedkoopste Engie pakket dat aansluit op je verbruikt. Het oversluiten gaat eenvoudig en is zo gepiept. Je vindt hier veel unieke acties die je niet via de website van Engie kan afsluiten.

Complete vergelijking

Alle landelijke providers vergelijken. Van Essent tot Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Engie energiepakket afsluiten

Mag je overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Engie? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en extra filters in. Activeer het filter “Engie”. Zo bekijk je accuraat het goedkoopste contract dat in lijn is met je specificaties. Advies: kijk niet alleen naar het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonus. Op diverse contracten profiteer je al gauw van €245 voordeel (ga verder naar Energiedirect.nl of DELTA).

Stroom & gas van Engie vergelijken (tarieven juli 2024)

Engie is een landelijke verstrekker van stroom en gas. Deze organisatie biedt contracten in alle soorten en maten. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Belangrijk: kies een vast tarief met een korte looptijd. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Want op die manier betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je aanmelden bij Engie? Vul jouw gegevens in, en stap onmiddellijk over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt kan je helpen.

Omschrijving Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.100 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Engie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe woningen geldt: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een Engie energiecontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch melden bij jullie huidige aanbieder. De klantenservice verwerkt de ondersteuning voor het oversluiten. Heb je te maken met een contract bij een andere energieaanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Engie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Direct Engie opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd opzegtermijnen en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Het harde, Ermelo en Nijkerk).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Engie

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Engie met welkomstbonus

Logischerwijs stap jij het liefst over naar de beste Engie aanbieding van juli 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, er is altijd korting te verdienen. Deze korting noemen we ook wel welkomstkorting. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €115 tot €265 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De actuele welkomstkorting Engie in juli 2024 is weer interessant. Stap vandaag nog over. Gebruik onze vergelijker, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Engie energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Bestaande klanten ontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-engie

Top 5 pakketten van ENGIE

 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten van Engie en betaal minder voor gas en stroom!