Energiedirect.nl energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over energieleverancier Energiedirect.nl? Door de vergelijker bekijk jij de huidige welkomstkortingen van juni 2024 voor alle pakketten en contracten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt probleemloos het goedkoopste Energiedirect.nl pakket dat aansluit op jullie eisen. Overstappen gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Jullie spotten alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij Energiedirect.nl kan afsluiten.

Alle leveranciers

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Clean Energy tot en met Vrijopnaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vergelijk alle contracten op prijs. Je bespaart zo €265 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energiedirect.nl energiepakket afsluiten

Mag je overstappen op het goedkoopste energiepakket van Energiedirect.nl? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Vul je postcode, energiegebruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Energiedirect.nl”. Je zoekt zo ogenblikkelijk het meest aantrekkelijke contract dat rijmt met je specificaties. Tip: kijk niet alleen naar het energietarief. Let ook goed op vastrecht, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Op diverse contracten loopt dit op tot wel €115 korting (bekijk ook E.ON of Clean Energy).

Gas en stroom van Energiedirect.nl vergelijken (tarieven juni 2024)

Energiedirect.nl is een betrouwbare leverancier van stroom en gas. De energieleverancier verkoopt allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Tip: selecteer het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur is dat het goedkoopst! Vandaag nog aanmelden bij Energiedirect.nl? Begin dan met onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat is mijn verbruik? Het schema hieronder kan je helpen.

Soort huis Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³
Gezinssamenstelling Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.775 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 2.050 m³

Overstappen naar Energiedirect.nl

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe woningen geldt: aanvragen en activeren. Heb je al een Energiedirect.nl energiecontract, en ga je verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon doorgeven aan een medewerker. De aanbieder verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, en wil je overstappen naar Energiedirect.nl? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jouw “nieuwe” stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Wil jij Energiedirect.nl opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of gebruik de opzegbrief hiervoor. Let op: je hebt soms te maken met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Bennekom, Enschede en Middelburg).

Vind het goedkoopste energiecontract van Energiedirect.nl

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Energiedirect.nl met welkomstbonus

Verklaarbaar wil jij overstappen naar de beste Energiedirect.nl aanbieding van juni 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1-jarige verbintenis, of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €160 tot +/- €265 (afhankelijk van je contracttermijn). Jouw welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De beloofde welkomstbonus Energiedirect.nl in juni 2024 is zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Start met vergelijken, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de Energiedirect.nl energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Eigenaren van bestaande contracten krijgen soms korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-energiedirect-nl

Huidige contracten voor elektriciteit en gas

  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
  • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Energiedirect.nl en betaal minder voor gas en stroom!