E.ON energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €120


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier E.ON? Op de vergelijker check je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juni 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet eenvoudig het goedkoopste E.ON pakket dat geschikt is voor jullie uitgaven. Het oversluiten gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Jij checkt alle unieke welkomstkortingen die jij via de sites van E.ON kan scoren.

Alle aanbieders

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Anode Energie tot en met Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Niet langer een hoge rekening. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

E.ON energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste energiepakket van E.ON? Dat gaat zonder moeite als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, energiegebruik en andere wensen in. Aan de linkerkant vind je “E.ON”. Jij ziet nu gauw het voordeligste contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Advies: beperkt je niet tot het energietarief. Houd ook rekening met verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €200 korting (check ook De Vastelastenbond of Anode Energie).

Gas en stroom van E.ON vergelijken (tarieven juni 2024)

E.ON is een betrouwbare aanbieder van elektriciteit en gas. Deze energiemaatschappij heeft contracten voor elk type huishouden. Vanzelfsprekend het modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Feitelijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Wil jij je ook aanmelden bij E.ON? Open onze vergelijker, en stap ogenblikkelijk over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 675 m³
2 personen 2.225 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.175 kWh 1.925 m³

Overstappen naar E.ON

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Is er reeds sprake van een E.ON energiecontract, en ben je van plan te verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan de klantenservice. Je leverancier verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Heb je te maken met een contract bij een andere aanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar E.ON? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom leverancierkan hierin ondersteunen.

Contract opzeggen
Snel E.ON opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Zwijndrecht, Emmen en Medemblik).

goedkoopste energiecontract van E.ON

  1. Geef jouw postcode door
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding E.ON met welkomstbonus

Logischerwijs stap jij het liefst over naar de grootste E.ON aanbieding van juni 2024. Of je nu kiest voor een 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is altijd korting te verdienen. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €95 tot +/- €290 (voor lange contract krijg je meer). De welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De welkomstkorting E.ON in juni 2024 moet je zeker eens bekijken. Het is tijd voor actie! Open onze tool, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de E.ON energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenkrijgen soms korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-e-on

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten van E.ON en bespaar op licht en gas!