De Vastelastenbond energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de energieleverancier De Vastelastenbond? Op onze tool spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt onmiddellijk het goedkoopste De Vastelastenbond pakket dat past bij je behoeften. Het oversluiten gaat eenvoudig en vlug. Jij bekijkt hier exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij De Vastelastenbond kan aanschaffen.

Alle aanbieders

Alle gangbare providers vergelijken. Van Allure Energie tot en met Vattenfall.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

De Vastelastenbond energiepakket afsluiten

Mogen jullie overstappen naar het goedkoopste energiepakket van De Vastelastenbond? Dat is eenvoudig gedaan aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en overige wensen in. Aan de linkerkant vind je “De Vastelastenbond”. Zo bekijk je accuraat het beste en scherpste contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Advies: de kosten worden niet enkel bepaald door het energietarief. Check ook aspecten als verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkortingen. Voor sommige energiepakketten kan dit oplopen tot €185 voordeel (ga verder naar Budget Energie of Coteq Netbeheer).

Gas + stroom van De Vastelastenbond vergelijken (tarieven april 2024)

De Vastelastenbond is een erkende leverancier van zowel gas als elektriciteit. De energieleverancier verkoopt allerlei soorten contracten. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Handig: selecteer het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Uiteindelijk realiseer je de maximale besparing. Online aanmelden bij De Vastelastenbond? Begin dan met onze vergelijker, en stap ogenblikkelijk over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het schema hieronder biedt uitkomst.

Type woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 1.900 m³

Overstappen naar De Vastelastenbond

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? In dit geval is het niet moeilijk: aanvragen en activeren. Is er reeds sprake van een De Vastelastenbond energiecontract, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je (online) melden bij de service-afdeling. De medewerker draagt zorg voor de wijziging. Loopt er nog een contract bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar De Vastelastenbond? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige gas en stroom leverancierkan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Nu De Vastelastenbond opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of verstuur de opzegbrief. Vergeet niet opzegtermijnen en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Zundert, Eindhoven en Maassluis).

Vind het goedkoopste energiecontract van De Vastelastenbond

  1. Voer jouw locatie in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding De Vastelastenbond met welkomstbonus

Uiteraard wil jij profiteren van de beste De Vastelastenbond aanbieding van april 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €115 tot €210 (hangt af van de contracttermijn). De welkomstbonus wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze welkomstkorting De Vastelastenbond in april 2024 is aantrekkelijk. Stap vandaag nog over. Open onze tool, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de De Vastelastenbond energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-de-vastelastenbond

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van De Vastelastenbond en bezuinig op gas en elektra!