Energieleveranciers Zundert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Zundert vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet rap de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van onder andere Clean Energy en Vandebron ontvangt. Overstappen gaat gemakkelijk en probleemloos. Hieronder vind jij handige informatie en adviezen dat je kunt gebruiken bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Zundert

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Zundert? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: vastrecht, opslag duurzame energie, verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast gunnen veel maatschappijen een gulle welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €145 tot €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Houtigehage.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Zundert mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo gedaan. Tips gebruiken bij het invullen van jullie energieverbruik? Hierna detecteer je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle erkende partijen vergelijken. Van Fenor tot en met Innova Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €495 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Zundert

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan zit je hier helemaal goed! D.m.v. onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Zundert vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en vind à la minute het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en achterhaal meteen de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Zoek ook naar goedkoopste energie in Sappemeer afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Zundert?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Zundert mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Zundert? Hier vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, Essent, NLE, Vattenfall, Greenchoice en ook Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1900 kWh tot 3400 kWh stroom plus 1200 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele leverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Tip: doorzoek uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Zundert. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de geselecteerde energiemaatschappij. In dit schrijven bekijk jij de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Dat actuele pakket zal worden beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf normaal gesproken het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande energieaanbieder. Meestal doe je dit een paar dagen voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij speelt de standen door aan de eerdere energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Zundert. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Bovendien ontvang jij de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “actie Eneco“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn zon en wind (energie). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of kiezen voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Zundert.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Remeha, Vaillant, Nefit, AWB of Atag ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw eigen verbruik minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Zundert

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Zundert en bezuinig op gas en licht!