Budget Energie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Budget Energie? Middels onze specialisten vind je de huidige welkomstkortingen van februari 2024 voor alle pakketten en contracten. A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt snel het goedkoopste Budget Energie pakket dat voldoet aan jouw wensen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Jullie spotten alle exclusieve kortingsacties die je niet via de website van Budget Energie kan regelen.

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Leon Zeewolde.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Budget Energie energiepakket afsluiten

Wil jij overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Budget Energie? Dat doe je eenvoudig aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul je postcode, energiegebruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Budget Energie”. Je checkt nu onmiddellijk het betaalbaarste contract dat volledig past bij jouw wensen. Let op: kijk niet alleen naar het energietarief. Denk ook aan verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht. Tevens is het verstandig te kijken naar de welkomstkortingen. Op sommige pakketten kan dit oplopen tot €120 voordeel (lees ook verder over Allure Energie of RENDO Netwerken).

Stroom en gas van Budget Energie vergelijken (tarieven februari 2024)

Budget Energie is een erkende dienstverlener van gas en stroom. Deze energieaanbieder heeft contracten voor elk type huishouden. Natuurlijk het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Tip: kies een vast tarief voor maximaal 1 jaar. In de praktijk stap je dan elk jaar over. Op den duur realiseer je de maximale besparing. Wil jij je ook aanmelden bij Budget Energie? Vul de vergelijker in, en stap probleemloos over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Type woning Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.800 kWh 600 m³
2 personen 2.475 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Budget Energie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Ben jij al gebonden aan een Budget Energie energiecontract, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon doorgeven aan jullie huidige aanbieder. De aanbieder zorgt voor de wijziging in het adressenbestand. Neem je nog energie af bij een andere aanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Budget Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende stroom en gas leverancier kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Nu Budget Energie opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Vergeet niet de actuele opzegtermijn en eventuele boetes indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Zoetermeer, Dronten en Leusden).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Budget Energie

 1. Geef jouw postcode door
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Budget Energie met welkomstbonus

Verklaarbaar ben jij benieuwd naar de voornaamste Budget Energie aanbieding van februari 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €175 tot €245 (ligt aan het type contract). De geldende welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus aan te raden om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De actuele welkomstbonus Budget Energie in februari 2024 moet je zeker eens bekijken. Het is tijd voor actie! Gebruik onze vergelijker, vul jouw gegevens in, en vergelijk alle bekende Budget Energie energiepakketten voor de beste aanbieding. Let wel: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Reeds bestaande contractantenontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-budget-energie

De meest populaire pakketten van Budget Energie februari 2024

 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Budget Energie en bespaar op stroom en gas!