RENDO Netwerken energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over de energieleverancier RENDO Netwerken? Aan de hand van onze tool check je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juli 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt moeiteloos het goedkoopste RENDO Netwerken pakket dat past bij jouw wensen. Overstappen gaat moeiteloos en prettig. Jullie spotten alle aantrekkelijke aanbiedingen die jij via de sites van RENDO Netwerken kan afsluiten.

Compleet aanbod

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Vergelijk alle contracten op prijs. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

RENDO Netwerken energiepakket afsluiten

Kan je overstappen op het goedkoopste energiepakket van RENDO Netwerken? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Voer jouw postcode en huisnummer, energiegebruik en andere wensen in. Klik links op het merk “RENDO Netwerken”. Je checkt nu gauw het voordeligste contract dat rijmt met jullie behoeften. Let op: beperkt je niet tot de prijzen van energie. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting, regiotoeslag. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Op sommige pakketten kan dit oplopen tot €205 korting (klik door naar Westland Infra of Enexis).

Stroom & gas van RENDO Netwerken vergelijken (tarieven juli 2024)

RENDO Netwerken is een betrouwbare verstrekker van stroom en gas. Deze energieaanbieder biedt contracten voor elk type huishouden. Natuurlijk het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Tip: selecteer het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening is dat het goedkoopst! Wil jij je ook aanmelden bij RENDO Netwerken? Open onze vergelijker, en stap eenvoudig over naar een voordelig gas- en stroom pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De tabel hieronder helpt je daarbij.

Type huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.075 m³

Overstappen naar RENDO Netwerken

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Zit je al vast aan een RENDO Netwerken energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan jullie huidige aanbieder. De klantenservice regelt de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere aanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar RENDO Netwerken? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Direct RENDO Netwerken opzeggen? Contacteer online een servicemedewerker of schrijf zo’n opzegbrief. Controleer altijd opzegtermijnen en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Deventer, Landgraaf en Terneuzen).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van RENDO Netwerken

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding RENDO Netwerken met welkomstbonus

Verklaarbaar sluit jij je abonnement over naar de grootste RENDO Netwerken aanbieding van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan kortlopend contract, of kiest voor een lange periode (3 jaar), er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €185 t/m €255 (ligt aan het type contract). De welkomstbonus wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Wij raden dus aan om regelmatig (elk jaar) weer over te stappen. De beloofde welkomstkorting RENDO Netwerken in juli 2024 is zeker de moeite waard. Wacht niet langer! Start met vergelijken, vul jouw gegevens in, en vergelijk de grote RENDO Netwerken energiepakketten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractantenkunnen vaak wel profiteren van korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-rendo-netwerken

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van RENDO Netwerken en bezuinig op gas en elektra!