Energieleveranciers Terneuzen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €295 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Terneuzen vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke acties die jij via de sites van bedrijven als Energiedirect.nl of Vattenfall kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Hieronder bekijk je functionele informatie en support ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Terneuzen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Terneuzen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken veel aanbieders een flinke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Ee.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is nogal een ingewikkelde rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Terneuzen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarop doorzoek je een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je treft meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel gepiept. Tips gebruiken bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 700 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Pure Energie.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Je bespaart zo €465 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Terneuzen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze speciale vergelijker kan jij probleemloos energieprijzen Terneuzen vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en selecteer rap de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zeker pakket? Dit vind je in de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind direct de “groenste” of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Nagele afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Terneuzen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Terneuzen mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Terneuzen? Op energieleverancieractie.nl check je een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall maar ook Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2200 kWh tot 4000 kWh stroom en 800 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal altijd de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Terneuzen. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieleverancier. Hierin tref je de geldige tarieven en regelgeving (zoals leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energieleverancier. Dikwijls gebeurt dit iets voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Terneuzen. Je ontvangt hiervan een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Bovendien ontvang jij een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “contract afsluiten bij Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Bijna alle energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een leuke prijs in de gemeente Terneuzen.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Nefit, Intergas, Vaillant, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Terneuzen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Terneuzen en bespaar op gas en licht!