Energieleveranciers Ee Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €255 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ee vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke acties die men standaard niet bij onder andere Engie of Qurrent kan afsluiten. Overstappen gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op de site bekijk je toepasbare details en support ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ee

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Ee? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energiekosten. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: netbeheerkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, vastrecht, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Verder geven de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €170 – €240. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nunhem.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over een behoorlijk moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ee juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je geschatte verbruik in. Nadien tref jij een lijst met de meest voordelige energie aanbieders. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.000 m³

Compleet aanbod

Alle bekende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met Vandebron.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ee

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze speciale vergelijker kan men meteen energieprijzen Ee vergelijken. Vul postcode + huisnummer & stoom/gas verbruik in en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de merkpagina. Check nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en vind binnen no-time de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Winschoten afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Ee?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Ee juli 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Ee? Hieronder bekijk je een opsomming met beschikbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent en ook Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Oxxio, Powerpeers berekend met een consumptie van 1750 kWh tot 3600 kWh stroom en 750 m3 – 1650 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw bestaande maatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: check wel de condities van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Ee. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe organisatie. Hierin zie je de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Jouw actuele contract wordt stopgezet. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige maatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de eerdere maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Ee. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Daarbij incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “NLE stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Denk aan gasvrij wonen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Veel maatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op het dak of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Dongeradeel.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Intergas, Atag, Vaillant of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Ook interessant: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag kan verlagen zal de besparing groot zijn. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ee

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Ee en bespaar op gas en licht!