Energieleveranciers Nagele Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €505 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Nagele vergelijken is kinderspel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Allure Energie en NLE kunt gebruiken. Het oversluiten gaat handig en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl bekijk je handige informatie en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Nagele

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Nagele? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Verder verstrekken flink wat organisaties een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €180 tot €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Winschoten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Nagele juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je geschatte verbruik in. Dan tref jij een resultatenpagina met de beste energiemaatschappijen. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen no-time gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op deze pagina check je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.900 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle grote partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Qurrent.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €235 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Nagele

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract voor jouw energie? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Nagele vergelijken. Voer je adres plusgas/licht inschatting in en selecteer vlug de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en vergelijk à la minute de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Gouderak afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Nagele?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Flevoland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Nagele juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Nagele? Op deze pagina bekijk je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Essent, Greenchoice, Eneco, NLE en ook Powerpeers, Oxxio, Qurrent, ENGIE, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 3900 kWh stroom en 1050 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Vandaag de dag kies je zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over je energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Vergeet niet: achterhaal wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Nagele. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energiemaatschappij. Daarin vind je de overeengekomen kosten en condities (denk hierbij aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Het actuele gas & licht pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Normaliter gebeurt dit vlak voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de overstap. De nieuwe aanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Nagele. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment bewerken. Bovendien incasseer jij de eindafrekening van je voormalige energieleverancier. Ga verder naar “energiebedrijf Huismerk Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De leveranciers bestellen zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je terugleververgoeding in de gemeente Noordoostpolder.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, AWB, Intergas, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Flevoland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Nagele

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Nagele en betaal minder voor gas en licht!