Energieleveranciers Gouderak Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gouderak vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle exclusieve kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij onder andere Eneco of Vrijopnaam ontvangt. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op energieleverancieractie.nl bekijk je nuttige gegevens en handreikingen ter ondersteuning bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gouderak

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Gouderak? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, verbruikskosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: hier betaal je (indirect) ook voor. Ook schenken de meeste aanbieders een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €140 tot €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Punthorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het betreft een aanzienlijk complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gouderak april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan vind je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je selecteert à la minute de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Problemen bij het doorgeven van jouw verbruik? Hierna tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.700 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.975 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende partijen vergelijken. Van Eneco tot aan HVC.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €435 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Gouderak

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een voordelig energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van onze tool kunnen jullie probleemloos energieprijzen Gouderak vergelijken. Geef je woongegevens en gas/licht inschatting in en kies onmiddellijk de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een zeker pakket? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en actiekortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk onmiddellijk de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Almere afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Gouderak?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Gouderak april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Gouderak? Nu lees je een tabel met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice maar ook Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE met een verbruik van 1800 kWh – 2950 kWh stroom en 900 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Tip: check ten alle tijde de voorschriften van het gekozen energiepakket. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Gouderak. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan lees je de kosten en bijkomende kosten (denk aan leveringkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd energiecontract

Op het moment dat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele energiecontract zal worden beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel het oude abonnement annuleren.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk doe je dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder communiceert dit weer richting jouw oude energiemaatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Gouderak. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bijstellen. Ook incasseren jullie een overzicht + eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Energiedirect.nl tarieven“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zon en wind (energie). De meeste energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Ouderkerk.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een AWB, Atag, Vaillant, Remeha of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als jij de energievraag reduceert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Gouderak

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Gouderak en betaal minder voor gas en licht!