Energieleveranciers Punthorst Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Punthorst vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel speciale welkomstkortingen die je niet via de website van bedrijven als Anode Energie of Qwint ontvangt. Overstappen gaat handig en kost slechts een paar minuten. Hier doorzoek jij nuttige feiten en handreikingen ter ondersteuning bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Punthorst

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Punthorst? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Bekijk maar eens je jaarrekening van de energieleverancier: verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Ook bieden flink wat maatschappijen een royale welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €130 tot +/- €240. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Bemelen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een moeilijke calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Punthorst juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Hierna check je een opsomming met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is zo doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 675 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 1.975 m³

Compleet aanbod

Alle gangbare providers vergelijken. Van Greenchoice tot aan HVC.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Punthorst

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Via onze zoekmachine kan je onmiddellijk energieprijzen Punthorst vergelijken. Geef je woongegevens + verbruiksgegevens in, en zoek moeiteloos de goedkoopste maatschappij. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar de merkpagina. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan hiernaast en achterhaal snel de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Kapellebrug afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Punthorst?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Overijssel)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Punthorst juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Punthorst? Nu vind je een opsomming met standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Essent en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1800 kWh – 4350 kWh stroom plus 800 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Is jouw energiecontract verlopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: doorzoek wel de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Punthorst. Als jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. Daarin tref jij alle tarieven en extra regels (onder andere regiotoeslag, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is nu definitief.

Huidige contract beëindigen

Jullie vorige energiepakket zal worden opgezegd. Normaliter wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen moet dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Punthorst. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment verhogen. Voorts ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “stroom van Clean Energy“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante manieren zijn zon en wind (energie). De meeste leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op een kleine vergoeding in de gemeente Staphorst.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Atag, Nefit, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Overijssel.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw eigen verbruik weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Punthorst

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Punthorst en betaal minder voor gas en licht!