Energieleveranciers Bemelen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €455 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Bemelen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijv. De Vastelastenbond en Vrijopnaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Op de site vind jij praktische feiten en support bij het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Bemelen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Bemelen? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Ook geven veel maatschappijen een flinke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €160 – €200. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Leeuwarden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Je hebt te maken met een behoorlijk complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Bemelen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan tref jij een overzicht met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo gepiept. Moeite bij het invullen van jouw verbruik? Hierna vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 725 m³
2 personen 2.200 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle bekende partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Powerpeers.

Flink besparen op jouw energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €395 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Bemelen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels de vergelijker kan je onmiddellijk energieprijzen Bemelen vergelijken. Geef je woongegevens & gas/licht inschatting in en kies vlug het goedkoopste contract. Meer info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en achterhaal eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in t Goy afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Bemelen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Bemelen juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Bemelen? Onder dit stukje check je een ranglijst van beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Pure Energie maar uiteraard ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1600 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande energieleverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Bemelen. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind jij afgesproken prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Normaal gesproken zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de dag van overstappen. De nieuwe aanbieder geeft dit door aan je voormalige aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Bemelen. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment wijzigen. Daarbij krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Budget Energie 3 jaar contract“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Denk aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste aanbieders van energie doen hier aan mee. De organisaties importeren windenergie en zonne-energie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Eijsden-Margraten.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Atag, Vaillant, Intergas of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke aanbieder doet hier aan mee. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets actueels: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Bemelen

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Bemelen en betaal minder voor gas en licht!