Huismerk Energie energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over energieleverancier Huismerk Energie? Aan de hand van deze website bekijk jij de meest interessante welkomstkortingen van juli 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig het goedkoopste Huismerk Energie pakket dat geschikt is voor je verbruikt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en zonder problemen. Je vindt hier veel speciale aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij Huismerk Energie kan aanschaffen.

Alle pakketten

Alle erkende providers vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vandebron.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €335 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Huismerk Energie energiepakket afsluiten

Willen jullie overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Huismerk Energie? Dat gaat zonder moeite als je onze vergelijker gebruikt. Geef je straatnaam, verbruik en andere wensen in. Ga links met je muis naar “Huismerk Energie”. Zo bekijk je ogenblikkelijk het voordeligste contract dat rijmt met jouw wensen. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten. En check te allen tijde ook de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten kan dit oplopen tot €175 voordeel (ga verder naar Fenor of Energieflex).

Stroom en gas van Huismerk Energie vergelijken (tarieven juli 2024)

Huismerk Energie is een erkende leverancier van gas en stroom. Deze energieaanbieder biedt verschillende soorten pakketten. Denk aan een modelcontract, een vast of variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar en onbepaalde tijd. Belangrijk: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening is dat het goedkoopst! Gaan jullie je aanmelden bij Huismerk Energie? Start met vergelijken, en stap binnen no-time over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel biedt hulp.

Omschrijving Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.875 kWh 675 m³
2 personen 2.325 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Huismerk Energie

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een Huismerk Energie energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je gewoon doorgeven aan de klantenservice. Het team verzorgt de adreswijzigingen. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, en wens je een overstap naar Huismerk Energie? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. De aanstaande stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Direct Huismerk Energie opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de opzegtermijn en een boete bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Almelo, Haarlem en Oisterwijk).

Vergelijk en stap over naar het goedkoopste energiecontract van Huismerk Energie

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Huismerk Energie met welkomstbonus

Uiteraard sluit jij je abonnement over naar de grootste Huismerk Energie aanbieding van juli 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een langer contract met vaste prijzen, de korting is er altijd wel. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €185 t/m €285 (ligt aan het type contract). Deze welkomstbonus ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. De beloofde welkomstbonus Huismerk Energie in juli 2024 is aantrekkelijk. Stap vandaag nog over. Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de bekende Huismerk Energie energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen wel korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-huismerk-energie

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten van Huismerk Energie en bezuinig op gas en elektra!