Energieleveranciers Oisterwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Oisterwijk vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek aantrekkelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij bijv. DELTA of UnitedConsumers kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat eenvoudig en kost slechts een paar minuten. Hier vind je handige aanwijzingen en support bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Oisterwijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Oisterwijk? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de energierekening. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen flink wat maatschappijen een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €150 tot €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Noord-Brabant.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een aanzienlijk gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Oisterwijk mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Dan check je een lijst met de beste energiecontracten. Jij kiest direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hier vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 600 m³
2 personen 2.100 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Anode Energie tot aan Vattenfall.

Besparen op je energie

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Gelijk overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Oisterwijk

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. D.m.v. energieleverancieractie.nl kun je eenvoudig energieprijzen Oisterwijk vergelijken. Voer je adres + verbruiksgegevens in, en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en check binnen no-time de beste of de goedkoopste energieleverancier voor jouw situatie. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Hemelum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Oisterwijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Oisterwijk mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Oisterwijk? Hieronder bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Essent + Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers berekend met een consumptie van 1750 kWh t/m 3550 kWh stroom en 1300 m3 – 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk wel de opgestelde regels van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Oisterwijk. Als je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de nieuwe organisatie. Daarin bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (denk aan opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, energiebelasting: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Het vorige pakket wordt beëindigd. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” energieleverancier. Normaliter doe je dit iets voor de overstapdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan de eerdere energieleverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Oisterwijk. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij verlagen. Bovendien ontvang jij een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “maandelijkse kosten Endinet Groep“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante alternatieven zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Oisterwijk.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Intergas, Remeha, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Noord-Brabant.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra jij de energievraag minimaliseert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Oisterwijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Oisterwijk en bespaar op gas en licht!