Energieflex energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in energieleverancier Energieflex? Via onze experts bekijk jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. Gelijk aan de slag met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet rap het goedkoopste Energieflex pakket dat geschikt is voor je verbruikt. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Jij bekijkt hier speciale welkomstkortingen die je niet via de website van Energieflex kan bestellen.

Alle maatschappijen

Alle landelijke partijen vergelijken. Van Fenor tot en met Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

Makkelijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieflex energiepakket afsluiten

Willen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste energiepakket van Energieflex? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Activeer het filter “Energieflex”. Zo bekijk je direct het betaalbaarste contract dat aansluit bij jullie behoeften. Let op: kijk niet alleen naar het energietarief. Check ook aspecten als verbruikskosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten loopt dit op tot wel €195 korting (check ook Eneco of De Vastelastenbond).

Stroom en gas van Energieflex vergelijken (tarieven juli 2024)

Energieflex is een landelijke verstrekker van gas en stroom. Dit bedrijf biedt contracten voor elk type huishouden. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Handig: ga voor het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent vindt er elk jaar een overstap plaats. Uiteindelijk is dat het goedkoopst! Vandaag nog aanmelden bij Energieflex? Begin dan met onze vergelijker, en stap vlug over naar het goedkoopste gas- en stroom pakket. Moeite met inschatten van je verbruik? De onderstaande tabel kan je helpen.

Soort woning Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³
Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.400 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 2.075 m³

Overstappen naar Energieflex

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Voor nieuwe woningen geldt: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Is er reeds sprake van een Energieflex energiecontract, en ga ergens anders wonen? Dit kan je digitaal of telefonisch kenbaar maken aan een medewerker. De medewerker verwerkt de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere energiemaatschappij, en wens je een overstap naar Energieflex? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom leverancierkan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Wil je Energieflex opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Houdt altijd rekening met de actuele opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Rouveen, Epe en Moerdijk).

Check het goedkoopste energiecontract van Energieflex

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Energieflex met welkomstbonus

Uiteraard wil jij overstappen naar de grootste Energieflex aanbieding van juli 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), je kunt altijd korting krijgen. Deze vorm van korting wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €105 tot +/- €260 (ligt aan het type contract). Jouw welkomstkorting wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Jouw welkomstbonus Energieflex in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Energieflex energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Bestaande klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-energieflex

Populaire pakketten van deze leverancier

 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten van Energieflex en betaal minder voor gas en stroom!