Energieleveranciers Moerdijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar zo €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Moerdijk vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel aantrekkelijke welkomstacties die men standaard niet bij bedrijven als Huismerk Energie en NLE kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en zonder problemen. Op deze pagina vind je nuttige aanwijzingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Moerdijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Moerdijk? Het is onmogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, leveringkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien schenken de meeste aanbieders een aantrekkelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot +/- €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Wijchen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een behoorlijk complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Moerdijk juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Hierna check je een resultatenpagina met beschikbare energieleveranciers. Jij kiest snel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time rond gemaakt. Tips gebruiken bij het schatten van gas en stroom verbruik? Hier bekijk jij het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.150 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.650 m³
Gezin + 3 kinderen 4.350 kWh 1.925 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot NLE.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Moerdijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Moerdijk vergelijken. Vul jouw locatie en ook energieverbruik in en bekijk meteen de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en bekijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Gennep afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Moerdijk?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Moerdijk juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Moerdijk? Op deze website bekijk je een tabel met veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Essent, NLE, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 2300 kWh t/m 4400 kWh stroom en 1150 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: controleer altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Moerdijk. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief zie je de geldige tarieven en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Oude contract opzeggen

Het huidige gas en stroom pakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? In dat geval moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” leverancier zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Moerdijk. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment bewerken. Voorts incasseer je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “energieleverancier Qwint“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers maken hier graag gebruik van. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Moerdijk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig i.v.m. een Nefit, Vaillant, Intergas, AWB of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Zonneboilers, Infraroodpanelen en Het warmtenet kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Noord-Brabant.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Moerdijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Moerdijk en bespaar op gas en licht!