Energieleveranciers Gennep Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gennep vergelijken doe je razendsnel met onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel unieke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij onder andere Energiedirect.nl of Leon Zeewolde kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en prettig. Op energieleverancieractie.nl lees je functionele informatie en tips bij het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Gennep

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Gennep? Het is niet mogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en adres. Uiteraard moet je verder kijken dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast bieden enkele bedrijven een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Doorgaans is dat zo’n €170 t/m €210. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Paterswolde.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft nogal een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gennep mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna tref jij een lijst met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Advies nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hier check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gas
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.875 kWh 750 m³
2 personen 2.125 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.475 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.300 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €345 per jaar.

Gelijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gennep

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kan men snel energieprijzen Gennep vergelijken. Vul jouw locatie + verbruik in, en vind vlug het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal vlug de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Abbenbroek afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Gennep?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Gennep mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Gennep? Onder dit stukje lees je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent, NLE maar ook Budget Energie, Qurrent, Oxxio, Powerpeers, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2200 kWh tot 3050 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij je leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: achterhaal altijd de voorwaarden van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Gennep. Als je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief bekijk je de kosten en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van het energiecontract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is nu definitief.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw actuele pakket zal worden opgezegd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaliter het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande maatschappij. Doorgaans moet dit vlak voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de overstapdatum. De nieuwe aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” energieaanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Gennep. Hiervoor krijg je wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bijstellen. Voorts krijg je een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Noordelijk Lokaal Duurzaam prijzen“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Gennep.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een AWB, Remeha, Vaillant, Atag of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Limburg.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat je jouw eigen verbruik vermindert heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Gennep

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Gennep en bespaar op gas en licht!