Energieleveranciers Abbenbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Abbenbroek vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij onder andere Budget Energie en Leon Zeewolde kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op de site vergaar je praktische informatie en handreikingen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Abbenbroek

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Abbenbroek? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het is afhankelijk van factoren als: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit beïnvloed slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens hanteren enkele leveranciers een gulle welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot +/- €275. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Jelsum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met best een flinke rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Abbenbroek mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien volgt een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 650 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.950 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.525 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Bespaar tot wel €465 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Abbenbroek

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Dankzij onze zoekmachine kun jij onmiddellijk energieprijzen Abbenbroek vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en energieverbruik in en zoek rap het goedkoopste pakket. Meer details over een zekere leverancier? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en achterhaal ogenblikkelijk de “groenste” of meest betaalbare energieleverancier voor jouw situatie. Lees nu verder over goedkoopste energie in Schoonloo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Abbenbroek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Abbenbroek mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Abbenbroek? Op de site lees je een lijstje met beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 1600 kWh – 3200 kWh stroom en 700 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: achterhaal ten alle tijde de voorwaarden van jouw energiemaatschappij. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Abbenbroek. Wanneer het contract is doorgevoerd zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende maatschappij. Hierin lees jij de prijzen en extra regels (denk aan aansluitkosten, vastrecht, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Dat lopende energiepakket zal worden beëindigd. Dikwijls krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de “vroegere” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Abbenbroek. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bewerken. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Greenchoice“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Bernisse.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Remeha, Nefit, Vaillant of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Abbenbroek

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Abbenbroek en bezuinig op gas en licht!