Greenchoice energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over energieleverancier Greenchoice? Via onze tool spot jij de meest interessante welkomstkortingen van juli 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt rap het goedkoopste Greenchoice pakket dat geschikt is voor je behoeften. Het oversluiten gaat simpel en vlug. Jullie spotten alle aantrekkelijke acties die jij via de sites van Greenchoice kan afsluiten.

Complete vergelijking

Alle bekende organisaties vergelijken. Van De Vastelastenbond tot Vattenfall.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Greenchoice energiepakket afsluiten

Kan je overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste energiepakket van Greenchoice? Dat is zo geregeld aan de hand van de vergelijker op deze site. Voer je adres, schatting van energieverbruik en andere wensen in. Aan de linkerkant vind je “Greenchoice”. Je checkt nu ogenblikkelijk het betaalbaarste contract dat volledig past bij jouw ideaalplaatje. Advies: kijk verder dan alleen de kosten per kWh en m3. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, opslag duurzame energie, netbeheerkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Bij sommige leveranciers krijg je wel tot €140 voordeel (lees ook verder over Essent of Energiedirect.nl).

Gas en stroom van Greenchoice vergelijken (tarieven juli 2024)

Greenchoice is een populaire verstrekker van elektriciteit en gas. De energieleverancier heeft contracten in alle soorten en maten. Natuurlijk het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Ons advies: kies een vast tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Op den duur realiseer je de maximale besparing. Online aanmelden bij Greenchoice? Vul jouw gegevens in, en stap ogenblikkelijk over naar het voordeligste gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht hieronder biedt ondersteuning.

Omschrijving Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 625 m³
2 personen 2.475 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.275 kWh 1.900 m³

Overstappen naar Greenchoice

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een Greenchoice energiecontract, en ga je binnenkort verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon kenbaar maken aan jullie huidige aanbieder. Je leverancier regelt de adreswijzigingen. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en wens je een overstap naar Greenchoice? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom aanbiederdoet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Direct Greenchoice opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Controleer altijd de opzegtermijn en boeteclausules indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Alkmaar, Groningen en Nunspeet).

Check het goedkoopste energiecontract van Greenchoice

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Greenchoice met welkomstbonus

Logischerwijs wil jij profiteren van de meest royale Greenchoice aanbieding van juli 2024. Of je nu kiest voor een 1-jarige verbintenis, of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze extra korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €175 t/m €240 (afhankelijk van je contracttermijn). De welkomstkorting wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De actuele welkomstbonus Greenchoice in juli 2024 moet jij in overweging nemen. Ga direct aan de slag. Gebruik onze vergelijker, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de Greenchoice energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen vaak wel profiteren van korting op de verbruikskosten van stroom en gas.

energieleverancier-greenchoice

Actuele aanbod energiepakketten (gas licht)

 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Greenchoice en bespaar op licht en gas!