Fenor energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over energieleverancier Fenor? Via de vergelijker spot jij de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je checkt eenvoudig het goedkoopste Fenor pakket dat past bij je behoeften. Overstappen gaat gemakkelijk en zonder problemen. Jullie spotten alle speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij Fenor kan activeren.

Alle organisaties

Alle grote partijen vergelijken. Van Energieflex tot aan Pure Energie.

Besparen op je energie

Vind de goedkoopste leverancier. Dit scheelt je zo €225 per jaar.

Gelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Fenor energiepakket afsluiten

Kunnen jullie overstappen naar het goedkoopste energiepakket van Fenor? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, gas & stroomverbruik en andere wensen in. Activeer het filter “Fenor”. Je zoekt zo direct het beste en scherpste contract dat volledig past bij jouw wensen. Goed om te weten: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Denk ook aan vastrecht, verbruikskosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag. En check te allen tijde ook de welkomstkorting. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €190 korting (check ook Engie of Eneco).

Stroom en gas van Fenor vergelijken (tarieven april 2024)

Fenor is een gangbare aanbieder van elektriciteit en gas. Dit bedrijf hanteert contracten in alle soorten en maten. Onder andere het modelcontract, een variabel of vast tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar en onbepaalde tijd. Handig: ga eerst voor een vast tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Concreet pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur ben je dan het goedkoopste uit! Vandaag nog aanmelden bij Fenor? Start met vergelijken, en stap direct over naar het voordeligste stroom- en gas pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? De tabel hieronder kan je helpen.

Soort woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 600 m³
2 persoons huishouden 2.325 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.550 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.075 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Fenor

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een Fenor energiecontract, en ben je van plan te verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig aangeven aan de service-afdeling. Je leverancier verzorgt de wijziging. Neem je nog energie af bij een andere energiemaatschappij, en wil je overstappen naar Fenor? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Wil je Fenor opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Houdt altijd rekening met de geldende opzegtermijn en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Aalsmeer, Gouda en Noordwijk).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Fenor

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Fenor met welkomstbonus

Verklaarbaar wil jij profiteren van de meest royale Fenor aanbieding van april 2024. Of je nou overstapt naar zo’n kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten wordt ook wel een welkomstbonus genoemd. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €180 t/m €215 (voor lange contract krijg je meer). De beloofde welkomstkorting ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Wij raden dus aan om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstbonus Fenor in april 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de bekende Fenor energiepakketten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Huidige klanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-fenor

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten van Fenor en betaal minder voor gas en stroom!