Energieleveranciers Noordwijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Noordwijk vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt vlug de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel tijdelijke kortingsacties die men standaard niet bij bijvoorbeeld Essent en UnitedConsumers kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en vlug. Op deze website bekijk je toepasbare details en tips t.b.v. het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Noordwijk

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Noordwijk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie energie jaarrekening: regiotoeslag, energiebelasting, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren enkele bedrijven een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 t/m €280. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Zuidschermer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aanzienlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Noordwijk juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Tips gebruiken bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hieronder check je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Verbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.800 kWh 700 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot Vandebron.

Een lagere energierekening

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €465 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Noordwijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Met behulp van energieleverancieractie.nl kan je à la minute energieprijzen Noordwijk vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en selecteer vlug de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check onmiddellijk de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Heesch afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Noordwijk?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Noordwijk juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Noordwijk? Op deze pagina doorzoek jij een aantal van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Eneco maar uiteraard ook ENGIE, Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie met een verbruik van 1600 kWh tot 4500 kWh stroom plus 1400 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: check zeker even de condities van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Noordwijk. Wanneer je aankoop is verzonden zul jij een mail ontvangen van de gekozen maatschappij. In dit schrijven vind je de kosten en voorwaarden (denk aan opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als het nieuwe contract binnen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat werkende contract wordt opgezegd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige maatschappij. In de meeste gevallen gebeurt dit zo’n week voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. Jouw aanstaande energieaanbieder communiceert dit weer richting je voormalige leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Noordwijk. Het is nog even wachten op wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Daarbij incasseren jullie de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “maandelijkse kosten De Vastelastenbond“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Onder andere een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of gaan voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Noordwijk.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Noordwijk

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Noordwijk en bespaar op gas en licht!