Enexis energieleverancier Vergelijk alle pakketten en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over energieleverancier Enexis? Via de zoekmachine spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van februari 2024. Nu direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt snel het goedkoopste Enexis pakket dat geschikt is voor jullie eisen. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Jij bekijkt hier unieke welkomstacties die men standaard niet bij Enexis kan afsluiten.

Alle pakketten

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Greenchoice tot Qurrent.

Makkelijk besparen op energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen mogelijk tot €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Enexis energiepakket afsluiten

Willen jullie overstappen naar het goedkoopste energiepakket van Enexis? Dat gaat zonder moeite met behulp van onze vergelijker. Vul jullie adresgegevens, schatting van energieverbruik en ander zoekwensen in. Selecteer aan de linkerkant “Enexis”. Je checkt nu gauw het goedkoopste contract dat rijmt met jouw ideaalplaatje. Tip: de energierekening bestaat niet enkel uit het energietarief. Denk ook aan verbruikskosten, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag. Vergeet daarnaast niet de welkomstkorting. Bij sommige leveranciers ontvang je tot wel €195 voordeel (ga verder naar Vrijopnaam of Qwint).

Gas en stroom van Enexis vergelijken (tarieven februari 2024)

Enexis is een gangbare dienstverlener van gas en stroom. Dit bedrijf biedt contracten voor elk type huishouden. Vanzelfsprekend het modelcontract, pakketten met een variabel of vast tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: ga voor het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Uiteindelijk is dat het goedkoopst! Wil jij je ook aanmelden bij Enexis? Begin dan met onze vergelijker, en stap vlug over naar een goedkoop gas- en stroom pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel is een handig hulpmiddel.

Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.100 m³

Overstappen naar Enexis

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Heb je al een Enexis energiecontract, en ga je verhuizen? Dan kun je dit eenvoudig melden bij je leverancier. Je leverancier verzorgt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere energieaanbieder, en ben je van plan over te stappen naar Enexis? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. De aanstaande stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Wil je Enexis opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of gebruik de opzegbrief hiervoor. Controleer altijd de opzegtermijn en een boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Dalfsen, Huizen en Rozendaal).

Overstappen naar het goedkoopste energiecontract van Enexis

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Vink eventueel groene energie aan.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Aanbieding Enexis met welkomstbonus

Begrijpelijk wil jij overstappen naar de grootste Enexis aanbieding van februari 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze korting voor nieuwe klanten vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €105 tot €200 (hangt af van de contracttermijn). Deze welkomstkorting gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstkorting Enexis in februari 2024 moet jij in overweging nemen. Wacht niet langer! Open onze tool, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk de grote Enexis energiepakketten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Eigenaren van bestaande contracten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-enexis

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten van Enexis en betaal minder voor gas en stroom!