Energieleveranciers Rozendaal Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Rozendaal vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle tijdelijke welkomstacties die jij via de sites van aanbieders zoals Huismerk Energie en Innova Energie kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat makkelijk en is zo gepiept. Op de site doorzoek jij handige informatie en tips bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat er allemaal mogelijk is rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Rozendaal

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Rozendaal? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Bovendien moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Daarnaast schenken enkele aanbieders een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €145 tot €255. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Bosschenhoofd.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Rozendaal juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna tref jij een tabel met relevante energiebedrijven. Je selecteert vlug de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Moeite bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 700 m³
2 bewoners 2.150 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.600 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.025 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle populaire partijen vergelijken. Van Fenor tot HVC.

Vind het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €455 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Rozendaal

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van energieleverancieractie.nl kun je rap energieprijzen Rozendaal vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en kies direct het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen hiernaast en vergelijk meteen de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Lageland afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Rozendaal?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Rozendaal juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Rozendaal? Onder dit stukje doorzoek jij een lijstje met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall en ook Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2050 kWh tot 4350 kWh stroom en 1300 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit mag op elk moment. Kijk uit: bekijk altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Rozendaal. Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe organisatie. Aan de hand daarvan bekijk jij de prijzen en voorwaarden (denk aan energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaliter gebeurt dit een paar dagen voor de overstapdatum, echter soms ook tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Rozendaal. Het is nog even wachten op een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon corrigeren. Voorts ontvangen jullie een eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “elektriciteit van Fenor“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn zon en wind (energie). Veel van de energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Rozendaal.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Atag, Intergas, AWB, Remeha of Nefit ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als je jouw eigen verbruik vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Rozendaal

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Rozendaal en bespaar op gas en licht!