Energieleveranciers Landgraaf Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €285 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Landgraaf vergelijken doe je razendsnel met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel exclusieve acties die je niet via de website van bijvoorbeeld Essent en Oxxio ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en probleemloos. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige gegevens en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Landgraaf

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Landgraaf? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Deze bepalen slechts deels je rekening voor de energie. Controleer maar de jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, verbruikskosten, aansluitkosten, netbeheerkosten, leveringkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook geven enkele leveranciers een flinke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot €255. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Ulestraten.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is een behoorlijk complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Landgraaf mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Dan check je een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Je vindt zo rap de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel geregeld. Problemen bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor een aantal situaties.


Soort huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.925 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.175 kWh 2.000 m³

Alle organisaties

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Pure Energie.

Besparen op de energienota

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €395 per jaar.

A la minute overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Landgraaf

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op basis van de vergelijker kun je snel energieprijzen Landgraaf vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en bekijk onmiddellijk de goedkoopste maatschappij. Meer info over een bepaald pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en check rap de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Dongen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Landgraaf?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Landgraaf mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Landgraaf? Op de site lees je een lijstje met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Essent, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl met een verbruik van 1850 kWh – 4050 kWh stroom en 700 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over je maatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Vergeet niet: doorzoek uiteraard de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Landgraaf. Wanneer je aankoop is verzonden ontvang je een bevestiging van de geselecteerde leverancier. In dit schrijven tref je de kosten en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten, aansluitkosten: ) van het contract. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Jouw huidige energiepakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: ga je verhuizen? Je moet dan zelf doorgaans de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de toekomstige leverancier. Dikwijls doe je dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de overstap. Jouw aanstaande leverancier speelt de standen door aan jouw oude energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Landgraaf. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Ook ontvang jij een eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “energie via Engie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is momenteel een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Landgraaf.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Op die manier verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, AWB, Nefit, Intergas of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie weet te verkleinen levert dat een besparing op. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Landgraaf

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Landgraaf en betaal minder voor gas en licht!